A SZÁLLÍTÁST MI ÁLLJUK MINDEN 35000 FORINTOS VÁSÁRLÁS FELETT, MAGYARORSZÁG TERÜLETÉRE !

PROTEIN FORRADALOM

PROTEIN FORRADALOM

Ismerd meg a Panhellen új, egyedülálló fehérje termékcsaládjait: Az ultrafunkcionális csúcsprotein ULTRA WHEY-t, amely az eddigi szériát is felülmúlja, valamint az ízek Kánaánjába repítő AMINO WHEY-t, ami egy speciális emésztőenzim komplex révén gyorsabb izomépülést tesz lehetővé.

 

AMINO WHEY – A LEGFINOMABB CSÚCSPROTEIN, VILÁGSZABADALMI ELJÁRÁSSAL

 

Legújabb protein családunk, az AMINO WHEY nem csak kivételesen magas hasznosulási tulajdonságával, hanem gasztronómiai remekművel felérő ízvilágával is hódít. Könnyen lehet, hogy soha nem ittál még ilyen finom fehérjét. Ez nem csak az ízek harmóniájának tökéletes megkomponálásának köszönhető, hanem annak is, hogy az ízesítéshez csokoládéport, gyümölcsporokat, mogyorólisztet és vanília kivonatot használtunk fel. Mindegyik éppen annyira édes, amennyire kell, és úgy adja vissza az ízeket, ahogyan még egyetlen proteinnél sem tapasztalhattad.

Ám a mesébe illő íz csak hab a tortán. Az AMINO WHEY legfőbb ütőkártyája az a szabadalmaztatott, egyedülálló enzimrendszer, amely maximális hasznosulást biztosít: a DigeZyme®, egy emésztőenzim komplex, amely speciális enzimjeinek köszönhetően bont le makronutrienseket még kisebb építőelemekre, mint például aminosavakra. Azáltal, hogy ezeket a molekulákat - ilyenek a fehérjék, zsírok és a szénhidrátok - egyszerű aminosavakká, zsírsavakká és glükózzá bomlasztják szét, a test számára a tápanyagok sokkal egyszerűbb és hatékonyabb felhasználását teszi lehetővé.

A DigeZyme® az amiláz, proteáz, lipáz, celluláz és laktáz enzimek keveréke, amelyek a problémamentes emésztést, valamint a tápanyagok felszívódását hivatottak elősegíteni.

 

Amit az öt enzimről érdemes tudni:

 

  • Az amiláz, -a nyál legfontosabb enzime- a szénhidrátokat –ilyenek pl. a keményítők vagy a jól ismert glükóz– bontja kisebb, könnyebben feldolgozható egységekre. Ezt a hasnyálmirigy és a nyálmirigyek termelik.
  • A proteáz aminosavakká bontja az elfogyasztott fehérjéket, mely így egy sokkal kedvezőbb formában állhat rendelkezésre a szervezetünknek. Hiányuk a felbontatlan fehérjék vastagbélbe kerülését okozza, ahol rothadási folyamaton mennek keresztül és emésztési zavarokat idéznek elő (pl. felfúvódás, gázképződés, hasmenés).
  • A lipáz egy lipolitikus enzim, amely a zsírokat glicerinre és szabad zsírsavakká bontja, így azok a bélfalakon keresztül a vérbe és a májba jutnak, ahol végül lebomlanak. A lipáz, amelyet a hasnyálmirigy termel, az emberi szervezet legfontosabb lipolitikus enzime, melynek hiánya köthető a magas koleszterin- és vércukorszinthez.
  • A celluláz egy olyan enzim, mely a növényi rostokat egyszerű cukorrá, glükózzá bontja le. Segíti a rendellenes emésztés kiküszöbölését, azonban a testben önmagában nem képződik, ezért nagyon fontos, hogy az étrendünkkel jussunk hozzá.
  • A laktáz egy enzim, mely a laktózt bontja glükózzá és galaktózzá. Akik laktózintoleranciával küzdenek, nekik nem képes a szervezetük megemészteni a laktózt, ami felfúvódáshoz, hasfájáshoz és hasmenéshez vezet, így nekik különösen ajánlott a fogyasztás

 

Az enzimek „munkája” által gyorsabban növelhető az izomtömeg, valamint fokozottabb a regeneráció. Az AMINO WHEY tehát egy átlagon felüli aminosav hasznosulást biztosító, kimagasló minőségű, tökéletesen oldódó, tiszta tejsavó fehérje készítmény hobbi- és versenysportolók részére, a nagyobb mértékű és gyorsabb izomépítés és -regeneráció céljából, ínyenceket is elkápráztató kivételesen finom ízekkel: Mogyorókrém, Erdei gyümölcs, Csokoládé és Bourbon vanília.

  

PRÓBÁLD KI MOST A PANHELLEN KÍNÁLATÁBAN!

 

Újabb világszabadalmas készítmény a Panhellen kínálatában. Az eleve a legmagasabb biológiai hasznosulási értékkel bíró fehérjéket (tejsavó) kiegészítettük az egyedülálló DIGEZYME® enzimrendszerrel, melynek segítségével még nagyobb mennyiségű aminosav jut az izomszövetekbe, elősegítve a gyorsabb izomépülést.

Próbáld ki az egyik mesés ízben!

  • Mogyorókrém
  • Erdei gyümölcs
  • Csokoládé
  • Bourbon vanília

ULTRA WHEY – A PROTEINEK ROLLS-ROYCE-A - MAGAS FEHÉRJETARTALMÚ TEJSAVÓ HIDROLIZÁTUM KOMPLEX, SZABADALMAZTATOTT PEPTOPRO® CSÚCS-HIDROLIZÁTUMMAL

 

Az eddig is kimagasló és széleskörben közkedvelt ULTRA WHEY proteinünket továbbfejlesztettük: Még magasabb fehérjetartalom, még jobb hasznosulás, csodálatos ízek (banánpor, csokoládé darabok, csokoládépor, vanília kivonat felhasználásával), de ez messze nem minden… 

 

 Az ULTRA WHEY készítmények ezentúl PeptoPro® hidrolizátummal készülnek, ami méltán nevezhető a proteinek Rolls-Royce-ának. Ugyanis a csúcsfehérjének számító tejsavó hidrolizátumok közül is kimagaslik a világszabadalmi eljárással készült PeptoPro®, ami egy egyedülálló előemésztett tejsavófehérje. Nagyszerűsége abban a szabadalommal védett enzimben rejlik, ami egyrészt semlegesíti a hidrolizátumok jellemzően kesernyés ízét, emellett olyan fehérje peptideket hoz létre, melyek gyorsan felszívódnak a véráramba és táplálják az izmokat.

A PeptoPro® egy teljesen természetes anyag, ami szabad aminosavakat hoz létre a fehérjéből; ezzel nem csak tehermentesíti a szervezetet, hanem kiküszöböli a más fehérjék fogyasztása után olykor előforduló rossz közérzetet is. Nem hizlal, tökéletesen oldódik. Az új (sportolókon előtesztelt ) ízek pedig kimagasló fogyasztási élményt nyújtanak.

 

A 750g-os kiszerelés mellett 2kg-os változatban is elérhetők az új proteinek: az ULTRA WHEY három, az AMINO WHEY négy ízben.

 

A legmagasabb biológiai hasznosulású fehérje, a „proteinek Rolls-Royce-a”. Finom, nem hizlal, tökéletesen oldódik. Protein választás esetén érdemes megvizsgálni a fehérje-kiegészítők biológiai értékét, vagyis azt, hogy milyen mértékben képes a proteint hasznosítani a szervezetünk. 

 

 Hidrolizátum, a csúcsfehérje: Tejsavó fehérje izolátumból hidrolízissel tovább bontjuk a peptideket 2-3 aminosavat tartalmazó di-, illetve tripeptidekre – azaz „előemésztjük” a fehérjéket. A rövid aminosav-láncok még gyorsabb felszívódást és hatékonyabb hasznosulást eredményeznek, ez által a hidrolizált tejsavó izolátum a legjobban hasznosuló fehérje készítmény. 

 

Speciális utasítások az eladó számára
Kupon hozzáadása

Mit keresel?


Népszerű keresések:  Fehérje  Kollagén  Amino Whey  

Biztos örülnél 10% kedvezménynek, hát add meg az email címed! 😉

Hozzájárulok, hogy adataimat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint kezeljék.