A SZÁLLÍTÁST MI ÁLLJUK MINDEN 35000 FORINTOS VÁSÁRLÁS FELETT, MAGYARORSZÁG TERÜLETÉRE !

PANHELLEN - EGYENES ÚT A CÉLODHOZ

 Ultratisztaságú sportágspecifikus táplálék-kiegészítők

  • - Világszabadalmi eljárással készült speciális összetevők
  • - Versenysportolói referenciák
  • - Németországban, Svájcban és az USA-ban fejlesztett összetevők
  • - Természetes eredetű hatóanyagok
  • - Igazoltan a legjobb hasznosulást eredményező formulák
  • - Sporttáplálkozás-tudományi háttér
  • - A legrangosabb nemzetközi gyártói minősítések
  • - Angliában és az EU-ban történő gyártás

A PANHELLEN elsődleges célja élsportolók, hobbi sportolók, aktív életet élő, egészségtudatos emberek megfelelő tisztaságú és minőségű étrend- és táplálék-kiegészítőkkel történő ellátása. A receptúrák elkészítéséhez alkalmazott szakemberek (sporttáplálkozási szakértők, élelmiszer-mérnökök), az alapanyagok és a gyártástechnológiák kiválasztása esetén ezt a szándékot tartotta és tartja folyamatosan szem előtt.

Tisztaság és hatásfok

Mivel számos hatóanyag esetén többféle megjelenési forma, illetve előállítási technológia létezik, ezért az összetevők meghatározásánál a PANHELLEN minden esetben a maximális tisztaságot, felszívódást és hasznosulást tartja szem előtt a széles körben alkalmazott, olcsó, ám alacsonyabb hatásfokú vegyületek, eljárások helyett. Minden PANHELLEN termék GMO- és szintetikus adalék-mentes.

Világszabadalmi eljárások

A mikronizált kreatin monohidrát vagy a fermentációs eljárással készült BCAA világviszonylatban egyedülálló tisztasága, a számos szabadalommal védett összetevő (Karbolyn®, Sustamine®, PeptoPro®, DigeZyme®, Creapure® stb.), kalcium és magnézium esetén az elterjedt karbonát és oxid vegyületek helyett citrát alkalmazása, fehérjéknél a hidrolizált tejsavó izolátum használata, vagy az egyedi, tudományos háttérrel készült receptúrák – hogy néhány példát kiemeljünk – mind a PANHELLEN high-endminőségre való törekvését fémjelzik. Ezek mellett a kimagasló ár-érték arány teszi vonzóvá a PANHELLEN termékeket a mind jobb teljesítményre törekvő sportolók körében. 

Nemzetközi high-end minőség

A PANHELLEN termékek nagy része Angliában készül, bizonyos összetevők Németországból, Svájcból és az USA-ból – az AlzChem Trostberg GmbH, a Lonza Group Ltd. és az All American Pharmaceutical & Natural Foods Corporation gyárakból – származnak.

Badar Gergő

Hosszútávú triatlonista, kétszeres Ironman győztes

Lukács Viktória

Válogatott kézilabdázó, többszörös Magyar kupa-győztes és Magyar bajnok

Győri Mátyás

Válogatott kézilabdázó, Magyar kupa-győztes

Klujber Katrin

Válogatott kézilabdázó, többszörös Magyar kupa-győztes és Magyar bajnok. 2022-ben az év magyar kézilabdázója.

Speciális utasítások az eladó számára
Kupon hozzáadása

Mit keresel?


Népszerű keresések:  Fehérje  Kollagén  Amino Whey  

Biztos örülnél 10% kedvezménynek, hát add meg az email címed!😉Most minden új feliratkozónkat egy ingyenes E-BOOK-al is megajándékozunk, ami tartalmazza a sikeres életmódváltáshoz szükséges 10 legfontabb szakértői tanácsunkat!

Hozzájárulok, hogy adataimat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint kezeljék.