A SZÁLLÍTÁST MI ÁLLJUK MINDEN 35000 FORINTOS VÁSÁRLÁS FELETT, MAGYARORSZÁG TERÜLETÉRE !

Sportolói vélemények

 

Klujber Katrin, magyar válogatott kézilabdázó (FTC Rail Cargo Hungária)

"Már gyermekkorom óta nagy a nyomás rajtam, ahogyan az elvárás is velem szemben. Ahhoz, hogy elérjem a célom és a tőlem telhető legjobb teljesítményt tudjam nyújtani, mindent bevetek. Ezért választom a Panhellen termékeit, mert azt tapasztaltam, hogy amellett hogy kiváló minőségű nagyon finom is 😊"

Kedvenc termékeim: Ultravitamin, Bcaa Max, Nitr-o, Go!

 

 

   Győri Mátyás, magyar válogatott kézilabdázó (Grundfos Tatabánya KC)

  "Régebben magam is bajlódtam szalag és porcsérülésekkel. A 100%-os teljesítmény elérése érdekében mindent be kell vetni, a pályán és azon kívül is. Nyilván a sportban nem lehet kijelenteni előre, hogy mi lesz, hiszen bármikor jöhetnek meglepetések, de azt gondolom a megelőzés a legfontosabb."

  Kedvenc termékeim: Ultra whey fehérjék, MSM+, Ultravitamin Pro

   

   

   Lukács Viktória, magyar válogatott kézilabdázó (Győri Audi ETO KC)

  "A mi sportágunk intenzív, ahol nem ritka, hogy a játékosok egymással is ütköznek. Gyakran a siker azon múlik, hogy mennyire vagyunk képesek elkerülni a sérüléseket, baleseteket. A Panhellen komplex termékei, komplex megoldást jelentenek számomra, az izületi problémák megelőzése érdekében is."

  Kedvenc termékeim: Alga+, Cal-mag, MSM+, Ultra whey fehérjék

   

   

   

  Badar Gergő, Magyarország IronMan bajnoka

  "A triatlon versenyek extrém módon igénybe veszik a szervezetem fizikai és mentális teljesítőképességét. Egy verseny teljesítése, akár 9 óra folyamatos terhelést is jelenthet. Így elengedhetetlen, hogy olyan táplálék-kiegészítőkkel támogassam a testem, melyek igazoltan a legjobban hasznosulnak. Szerencsére rátaláltam a PANHELLEN termékeire, így a maximumra növelhetem a teljesítményemet és a regenerációmat."

  Kedvenc termékeim: Ultra whey fehérjék, Bcaa Max, Ultravitamin, Glutamine

   

  Speciális utasítások az eladó számára
  Kupon hozzáadása

  Mit keresel?


  Népszerű keresések:  Fehérje  Kollagén  Amino Whey  

  Biztos örülnél 10% kedvezménynek, hát add meg az email címed!😉Most minden új feliratkozónkat egy ingyenes E-BOOK-al is megajándékozunk, ami tartalmazza a sikeres életmódváltáshoz szükséges 10 legfontabb szakértői tanácsunkat!

  Hozzájárulok, hogy adataimat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint kezeljék.