A SZÁLLÍTÁST MI ÁLLJUK MINDEN 35000 FORINTOS VÁSÁRLÁS FELETT, MAGYARORSZÁG TERÜLETÉRE !

Az igazság a (EPI)GENETIKÁRÓL!

Az igazság a (EPI)GENETIKÁRÓL!

Az igazság a (EPI)GENETIKÁRÓL!

Évtizedek óta csendben elfogadja az emberek többsége azt, hogy genetikai okok miatt eleve determinált az egészsége vagy éppen túlsúlya. Apjától örökölte a magas vérnyomást és sorolhatnánk a végtelenségig az okokat...

Pedig nem egy orvos, és kutató hívta rá fel a figyelmet, hogy a betegségek nagy része -akár több mint 95%-k- a helytelen életmódból, étkezésből adódik, vagyis az EPIGENETIKÁNAK köszönhetően jutott el addig az állapotig a szervezet, test, ahol éppen tart.

De honnan származik az a centrális dogma, mely szerint a gének határoznak meg mindent?

Az 1970-es években többek közt Dr.James Watson és Dr. Kirk Francis Crick erősítették azt az álláspontot, mely szerint nem sok beleszólásunk van az életünk kimenetelében vagy egészségi állapotunkban és csak idő kérdése, hogy mikor jelentkezik az eleve elrendeltetett betegség.

Amikor a kutatók valahol ennek ellentmondó eredményre bukkantak, azokat azonnal elvetették, mondván, hogy csupán egy összetett rendszer anomáliáiról van szó.

Mi a jó hír?

A fenti állítások ma már nem érvényes ismereteken alapultak!

A föld népességének kevesebb mint 5%-a születik genetikai rendellenességgel, mint pl. a Down-kór vagy az 1-es típusú cukorbetegség.

A lakosság többi 95%-ának életmódjával és viselkedésével szerzi meg betegségeit!

Tehát a jó hír az, hogy igenis befolyásolhatjuk betegségeink kialakulását és azt, hogy az egyébként magunkban hordozott gének kifejeződnek-e!? Ergo hagyjuk-e, hogy bizonyos betegségre való hajlamunk kialakuljon vagy sem!?

Mi változott?

A tudósok 1990-ben kezdték az ember teljes genetikai kódját feltérképezni!

A kutatók arra számítottak, hogy 140.000 különálló gént kell majd azonosítaniuk, ehelyett 2003-ban, a projekt befejezésekor megdöbbenve konstatálták, hogy az embernek mindösszesen 26.688 génje van.

Az előzőekben említett centrális dogma” alapján ez nemcsak ahhoz nem elég, hogy a gének létrehozzák és fenntartsák testünkben a bonyolult folyamatokat, hanem még arra sem, hogy az agyunk működni tudjon.

Egy új elmélet

A gének egymással szisztematikusan együttműködve fejtik ki hatásukat, miközben számos gén kifejeződik (bekapcsol) vagy elnyomódik (kikapcsol) egyszerre, egy sejten belül.

Ez nem véletlenszerűen működik, hanem egy gondosan koreografált folyamaton keresztül.

Teljesen logikus tehát, hogy a gének képesek aktiválódni vagy deaktiválódni a sejten kívüli környezet hatására!

Tehát az érzelmi, mentális létállapotunk, a külső környezet hatása, mint pl. toxinok, hőmérséklet, az általunk elfogyasztott ételek, italok mind-mind hatással lesznek arra nézve, hogy egészségünk, vitalitásunk milyen irányba fordul az évek során.

Ezért sem mindegy, hogy amikor táplálékkiegészítőt választasz, akkor megelégszel egy jóáras”, de nem elég tiszta és komplex termékkel vagy a megbízható és az ultratiszta hatóanyagokból előállított terméket fogod használni.

forr.:

1., Dr Joe Dispenza,

2., C. Feinberg, The mindfulness Chronicles: On the Psychology of Possibility

3., J.Medina (A genetikai pokol: a hét halálos bűn belülről)

4., E Crick, Central Dogma of Molecular Biology

5., M.Ho, Death of the Central Dogma

 

 

 

Speciális utasítások az eladó számára
Kupon hozzáadása

Mit keresel?


Népszerű keresések:  Fehérje  Kollagén  Amino Whey  

Biztos örülnél 10% kedvezménynek, hát add meg az email címed! 😉

Hozzájárulok, hogy adataimat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint kezeljék.