A SZÁLLÍTÁST MI ÁLLJUK MINDEN 35000 FORINTOS VÁSÁRLÁS FELETT, MAGYARORSZÁG TERÜLETÉRE !

ULTRAVITAMIN és ULTRAVITAMIN PRO – a maximális sportteljesítményért

ULTRAVITAMIN és ULTRAVITAMIN PRO – a maximális sportteljesítményért

ultravitamin-es-ultravitamin-pro-a-maximalis-sportteljesitmenyert

A különböző étrend-kiegészítők elárasztották a piacot az utóbbi években, ami jó hír, hiszen ezek a termékek támogatják a fejlődésünket, akár izomépítés, akár fogyás terén. Másrészről viszont a rengeteg termék közül egyre nehezebb kiválasztani a számunkra legideálisabbat.

Cikkünkben két teljesítményfokozó és zsírégető terméket mutatunk be, az ULTRAVITAMINT és az ULTRAVITAMIN PRO-t, hogy segítsünk neked megtalálni a számodra legmegfelelőbb étrend-kiegészítőt.

ULTRAVITAMIN

ULTRAVITAMIN termékünknek a különlegessége, hogy olyan hatóanyagokat is tartalmaz, amelyek egyetlen multivitaminban vagy napi vitamincsomagban sem találhatók meg, együttesen pedig nagymértékben hozzájárulhatnak a jobb sportteljesítményhez, erőnléthez.

A könnyen lenyelhető, természetes eredetű zselatin kapszulák számos összetevőt tartalmaznak. A napi adag – három különböző színnel jelzett – összesen 8 kapszulából áll. A fehér kapszulák 2 calcium magnesium citrate és 1 db vitamin B-complex kapszulából állnak. Ezeket a kapszulákat a többitől külön, tejterméket tartalmazó, húsmentes étkezésnél érdemes bevenni. A piros színű adag 1 db iron és 1 db vitamin C-400 ultra complex kapszulát tartalmaz. Kalciumban és magnéziumban szegény ételek fogyasztásakor érdemes bevenni. Végül a sárga kapszulák között található 1 db omega-3 fish oil 1000 kapszula és 1 db ultra soya lecithin kapszula. Zsiradékot (min. 10g) tartalmazó ételekhez ajánljuk.

Minden összetevő kisméretű, könnyen lenyelhető, természetes eredetű zselatin kapszulában, szintetikus adalékok nélkül került elhelyezésre a maximális fogyasztási élmény és a kellemetlen mellékhatások (multivitaminoknál időnként előforduló puffadás, teltségérzet, kellemetlen közérzet) elkerülése érdekében. Az ULTRAVITAMIN minden összetevője természetes eredetű, 100% tisztaságú, cukor-, laktóz-, glutén- és GMO-mentes.

Az ULTRAVITAMIN a sporttudomány jelenlegi állása szerint ideális készítmény lehet hobbisportolók számára, valamint mindazoknak, akik fizikailag és szellemileg aktív életet élnek. Amik az ULTRAVITAMIN-ban nincsenek benne, azok már sportágspecifikus hatóanyagok, melyek különálló termékekben találhatók meg. Így az ULTRAVITAMIN egy általános étrend-kiegészítő összeállítás bármilyen sportot űző, illetve aktivitást végző személy számára függetlenül a terhelés típusától. Egy rendkívül erős alap, amire ráépíthetők a specifikus kiegészítők, és az együttes használat során a sportoló a korábbinál magasabb teljesítményt érhet el az edzéseken.

ULTRAVITAMIN PRO

Az ULTRAVITAMIN PRO a speciális indirekt teljesítményfokozó hatóanyagok mellett tartalmazza az összes szükséges vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet, ezért ez a legfontosabb készítmény a PANHELLEN termékek közül egy versenysportoló számára.

Azok az összetevők, amelyeket az ULTRAVITAMIN PRO nem tartalmaz, már sportágspecifikus hatóanyagok, melyek különálló termékekben találhatók meg. Az ULTRAVITAMIN PRO egy általános étrend-kiegészítő összeállítás minden versenysportoló – vagy aktívan edző sportoló – számára függetlenül a terhelés típusától. Az előbb említett specifikus kiegészítők szedhetőek az ULTRAVITAMIN PRO mellett, az együttes használat során a versenysportoló magasabb teljesítményt érhet el az edzéseken és a versenyeken.

Az ULTRAVITAMIN PRO termékünknél az ULTRAVITAMIN étrend-kiegészítőnknél már felsorolt kapszulák egészülnek ki zöld színű kapszulákkal. Ezek bármilyen étkezéshez fogyaszthatók, de lehetőleg a más színű kapszuláktól külön. A zöld adag tartalmaz 2 db mineral ultra complex kapszulát, 1 db MSM+ kapszulát és 1 db betaine hydrochloride kapszulát.

Mind az ULTRAVITAMIN, mind az ULTRAVITAMIN PRO termékeink high-end alapanyagokból, kizárólag tiszta és engedélyezett összetevőkből áll. Elősegíthetik a regenerációt és egészségmegőrzést, ezenkívül pedig a teljesítményfokozást, energizálást és a zsírégetést is támogathatják.

A tudományos alapú, egyedülálló összetétel az ULTRAVITAMIN kapszuláknál hobbisportolók részére, az ULTRAVITAMIN PRO kapszulák esetében kifejezetten versenysportolóknak lett kifejlesztve. Keressétek a termékeket a webshopunkban!

Speciális utasítások az eladó számára
Kupon hozzáadása

Mit keresel?


Népszerű keresések:  Fehérje  Kollagén  Amino Whey  

Biztos örülnél 10% kedvezménynek, hát add meg az email címed! 😉

Hozzájárulok, hogy adataimat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint kezeljék.